19 nov 2010



Benvolguts pares,


Comencem un projecte realment engrescador!:

Descobrir quines plantes aromàtiques (culinàries i remeieres) ens envolten, i què és allò que en podem fer o treure'n.

Vivim en un entorn fantàstic! i això ens permetrà anar coneixent de mica en mica cada planta i comprovar-ne la seva utilitat.

Però hi ha moltíssima feina a fer; o sigui que no ens esperarem més i començarem a investigar!

Esperem que gaudiu tant com nosaltres de tot allò que anirem fent! Podeu accedir-hi a través dels enllaços corresponents (al costat dret) a través de cada cicle o etapa: infantil, cicle inicial i cicle mitjà i superior.
Allà trobareu els enllaços (a "Odenem-ho bé!") que us portaran a altres pàgines on anireu trobant totes les activitats que anirem fent en aquest llarg camí que ara tot just comencem. (Si feu "un clic" sobre les fotografies, les podreu veure en format gran!).

De moment...us direm un "secret" (que a hores d'ara ja sabeu!): i és que ja hem sortit al bosc per comprovar quines plantes feien olor (aromàtiques) i quines no! i n'hem recollit algunes mostres que ara ja guardem a les aules i en unes petites exposicions al rebedor de l'escola...Però en volem saber moltes coses, o sigui que a partir d'ara ens tocarà treballar de valent!

Esperem aprendre moltíssim i participar en una gran varietat d'activitats, com: perparar olis corporals, infusions, veure quins remeis en podem extreure de cada planta, quines receptes en podem fer...
Per això anirem creant, a l'escola, tres racons per separat (amb petites exposicions) que ens permetran mostrar a tothom allò que anem aprenent i elaborant. Aquests racons s'anomenaran:

1/ Cuidem-nos!

2/ Solucions naturals pels nostres mals.

3/ Què hi posem a l'olla?


Gràcies per seguir-nos i ajudar-nos en la nostra feina!

Mestres i alumnes de l'escola l'Estany 


ULLASTRET

3 comentarios:

  1. Anónimo12/14/2010

    Felicitats per la vostra feina!:-)

    ResponderEliminar
  2. Anónimo2/02/2011

    trobo molt enriquidora aquesta tasca!

    ResponderEliminar
  3. Moltes gràcies pels vostres comentaris i aportacions!

    Els mestres de l'escola.

    ResponderEliminar